RB Metaal | Services
15667
page-template-default,page,page-id-15667,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Services

U kunt bij mij terecht voor:

> RVS

> Aluminium

> Koper

> Staal

> Smeedwerk

> Maatwerk & meubels

Laswerk

 

Of het gaat om ijzer, aluminium, koper of rvs, wij kunnen het voor u lassen. Op locatie of in de werkplaats, in principe is alles mogelijk. Kijkend naar de metaalsoort en -dikte en de zichtbaarheid van de lasnaden, kiezen we de lastechniek die het beste bij uw opdracht past.

Smeedwerk

 

Van klein ambachtelijk smeedwerk en restauratiewerkzaamheden tot het plaatsen van staalconstructies en trappen. Bij onze werkzaamheden combineren wij klassiek vakmanschap met hedendaagse technieken voor het beste resultaat. Bij smeedwerk kunt u denken aan tuinhekken(poorten), balkon hekken, trapleuningen en schoorsteenkappen en nog veel meer.

Meubels op maat

 

Van tafelpoten (onderstellen) tot industriële schuifdeuren of complete trapleuningen. Alles is mogelijk en ook nog op maat!
Dit zijn slechts enkele voorbeelden maar bij ons kan ook uw eigen ontwerp gerealiseerd worden. Bij combinaties van metaal en hout werken wij samen met een meubelmaker en kunnen wij u het beste resultaat garanderen.
Heeft u een idee of wilt u een specifiek ontwerp laten maken? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder met uw eigen ontwerp.