RB Metaal | Over mij
15661
page-template-default,page,page-id-15661,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Over mij

Hallo mijn naam is Ron en mijn passie bestaat volledig uit metaal!
Na 15 jaar in dienstbetrekking bij verschillende metaal en aanverwante bedrijven te hebben gewerkt besloot ik voor mezelf te beginnen. Onder de naam RB Metaal ben ik 2001 als zelfstandig ondernemer. Mijn bedrijf richt zich op de zeer gevarieerde werkzaamheden in de metaal. Alle soorten metaal kunnen worden bewerkt zoals RVS, Aluminium, Koper, Staal en Smeedwerk. Denk bijvoorbeeld aan trappen, leuningen, (sier)hekken-poorten, tafel frames, staats deuren, schoorsteenkappen (windwijzers), licht constuctiewerk, leidingwerk voor de voeding industrie, montage werk van machines en nog veel meer.
Maar ook voor het specifieke werk kunt u bij ons terecht! Aan de hand van een voorbeeld tekening, foto of eigen ontwerp kan ik geheel naar uw wensen iets creëren. Neem contact met mij op en bekijk samen met mij alle mogelijkheden van metaal.